Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Padaline

U Pribislavcu zbrajaju štete od izlijevanja oborinskih voda

'12.10.2010., Pribislavec- Saborski zastupnik Nazif Memedi posjetio malu skolu za rome koja je pocela s radom ovih dana. Visnja Ivacic, nacelnica opcine Pribislavec. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSE
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
07.05.2012.
u 10:32

Dio mještana tvrdio je na dan obilnih padalina da se izlio kanal Lateralac, no načelnica Ivačić kaže da je kanal bio pod kontrolom

 

U Pribislavcu se još zbraja šteta od poplava nastalih zbog velikih količina oborina. Palo je i po 44 litara kiše po četvornom metru, pa su poplavljena dvorišta i podrumi iz kojih su mještani uz pomoć vatrogasaca ispumpavali vodu.

– Skupljamo podatke o štetama. Vidjet ćemo ima li elemenata za proglašenje elementarne nepogode – kaže načelnica Višnja Ivačić. Dio mještana tvrdio je na dan obilnih padalina da se izlio kanal Lateralac, no načelnica Ivačić kaže da je kanal bio pod kontrolom te da su se zapravo izlile "oborinske poljske vode".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije