Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putovali rođacima

U prevrtanju kamioneta u Jemenu poginulo 30 rođaka

prevrtanje
Andreja Thomas/Pixsell
24.04.2010.
u 10:32

Nesreću je preživjela samo jedna djevojčica koja je prevezena u bolnicu, a zasad nema podataka o karakteru njenih ozljeda.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u provinciji Marib na istoku Jemena poginulo je 30 ljudi. Svi su bili članovi iste obitelji, a putovali su u posjet rođacima.

Do nesreće je došlo kada je vozač njihova kamioneta zbog prevelike brzine izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega se ono prevrnulo.

Nesreću je preživjela samo jedna djevojčica koja je prevezena u bolnicu, a zasad nema podataka o karakteru njenih ozljeda.

24 putnika pretrpanog kamioneta poginula su na mjestu nesreće dok je šestero ostalih u bolnici podleglo ozljedama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije