Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Bavčević

U predsjedničku utrku uključio se i duhovni iscjelitelj i reiki majstor

bavčević
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/7
25.11.2014.
u 14:14

“Ovo je sve samo ne suverena država”, Nemamo Hrvatsku, izgubili smo je putem”, “Još jednom moramo osloboditi državu, ustani narode!” samo su neke od poruka koje je uputio s govornice

Duhovni iscjelitelj, savjetnik za osobni životni razvoj, reiki majstor i poslovni konzultant Ivan Bavčević (rođen 1978. u Splitu), koji je prije u karijeri, kako sam kaže, zaradio ozbiljan novac u hotelijerskom biznisu, krenuo je danas u predsjedničku utrku. Program je predstavio u Novinarskom domu pred pristojno ispunjenom dvoranom, a većina publike očito su njegovi “klijenti”, ljudi koje Bavčević “osobno razvija”. Nakon što se s većinom lijepo izgrlio, Bavčević je uzeo riječ i u polusatnom govoru pozvao na ustanak.

“Ovo je sve samo ne suverena država”, Nemamo Hrvatsku, izgubili smo je putem”, “Još jednom moramo osloboditi državu, ustani narode!” samo su neke od poruka koje je uputio s govornice.

– Nije mi namjera biti guverner kolonije, već predsjednik Republike. Pod okupacijom smo. Ona se ne vidi, ali je tu. Trebamo imati suverenitet nad proizvodnjom hrane, energetikom, pa i nad teritorijem jer već 24 godine nemamo riješenu granicu na Dunavu. Ono što su banke napravile Hrvatskoj je silovanje! Da su to napravili u Francuskoj, bili bi u zatvoru. Oni kupuju za jednu kunu, a onda to prodaju za 15 kuna, pa tko to osim njih može? – pita Bavčević. Tvrdi kako je sramotno da uvozimo 50 posto hrane koju pojedemo unatoč tome što možemo hraniti “šest milijuna svejeda ili čak do 44 milijuna vegetarijanaca”. Ključni problem, tvrdi Bavčević, jest politika HNB-a koja je “samo mjenjačnica eura u kune”.

HNB treba plasirati novac u naše gospodarstvo, treba posuđivati novac državi i jedinicama lokalne samouprave da se država ne zadužuje u stranim bankama. To je preduvjet razvoja ekonomije – kaže Ivan Bavčević, a potom je ponudio jednostavno rješenje svih naših problema.

– Ako bismo na samo 30 posto obradivih površina uzgajali konoplju za medicinsku i industrijsku upotrebu, Hrvatska bi godišnje imala čistu zaradu od 100 milijardi eura! – tvrdi Bavčević koji će kad postane predsjednik, rekao je, raspisati dva referenduma – o “deblokadi HNB-a” i ponoviti referendum o ulasku (izlasku?) Hrvatske u EU.

>> Šutalo krenuo u bitku za Pantovčak: 'Narod je postao tehnološki višak'

Komentara 28

AN
Android
14:18 25.11.2014.

Kad može Đapić možeš i ti.

Avatar tituš
tituš
14:22 25.11.2014.

dobro je, ali nije valjda to sve ..

SW
swic
14:18 25.11.2014.

O Boze ! Od munje , grada i groma oslobodi nas gospodine , i ludi kandidata .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije