Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod niša

U predizbornu kampanju svečanim otvaranjem ''brvna'' kod Niša

Roger Federer
Foto: AFP
1/2
28.03.2012.
u 22:31

Iako most nije dovršen, lokalni političar iskoristio je ''priliku'' te se pojavio u selu Donje Vlase i upriličio svečano otvaranje

Da su političari u vijeme kampanja spremni na sve i svašta svjedoči primjer lokalnog moćnika iz Niša u Srbiji koji je, uz revijalna obećanja, pomozno otvorio nedovršeni most dug sedam i širok pet metara, prenosi srbijanski Blic.

Stanovnici seoceta Donje Vlase ostali su zatečeni otvarenjem malenog mosta od armiranog betona koji, unatoč svečanoj prilici, nije dobio ogradu. No to nije spriječilo Direkotora za izgradnju grada Niša i Ujedinjenih regiona Srbije Berislava Jovanovića da se pojavi na mjestu izgradnje i revijalno prereže svečanu vrpcu te, da stvar bude apsurdnija, najavi i izgradnju ''pristupnih cesta''.

- Selo Donje Vlase gubi populaciju. Iako je udaljeno svega 10 kilometara od Niša, napuštaju ga mladi ljudi. Mi činimo sve da ih zadržimo. Ovaj most će im mnogo značiti, jer će lakše otići do crkve i svojih njiva - objasnio je Jovanovićev zamjenik Dragan Videnović koji je istaknuo da važnost novootvorenog mosta za lokalnu zajednicu nadilazi njegovu dužinu.

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:54 28.03.2012.

sad bi im, kao i prije, dobro došla sredstva za pomoć \"nerazvijenim republikama\" one juge....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije