Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Požeštini ranjena dva lovca

lov
Arhiv VL
11.01.2010.
u 11:06

U lovu na zeca 26-godišnjaka iz LD-a "Seljak" zrno sačme pogodilo je u potkoljenicu. Nešto je lošije prošao 51-godišnji lovac kojega su dva zrna sačme pogodila u vrat i lice.

POŽEGA - Dvojica lovaca lakše su ozlijeđena u jučerašnjem lovu na dvije različite lokacije u Požeštini.

Na predjelu između sela Cerovca i Šumanovca u lovu na zeca 26-godišnjaka iz LD-a "Seljak" iz Jakšića zrno sačme pogodilo je u potkoljenicu. Nakon pružene liječničke pomoći pušten je kući.

Nešto je lošije prošao 51-godišnji lovac LD-a "Sokolovac" iz Požege koji je s prijateljima lovio fazane nedaleko od Gornjih Emovaca, a kojega su dva zrna sačme pogodila u vrat i lice. Zadržan je na liječenju u požeškoj bolnici i život mu nije u opasnosti.

Prema informacijama iz PU požeško-slavonske, oba su lova organizirana u skladu s propisima.

Ključne riječi

Komentara 2

OP
Opomena
11:17 11.01.2010.

STALNO PRICAJU O --ZECEVIMA---A ZECEVA U HRVATSKOJ NA IZVOZ,hahahahhhah

GO
Goblin
19:34 11.01.2010.

Ako netko slučajno nezna, \'\'lovci su hrpa pijanih morona\'\' !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije