Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE

U požaru izgorjelo nekoliko mačaka o kojima brine udruga

Vatrogasna vozila i oprema DVD-a Vodice
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
10.11.2021.
u 16:12

Do požara je došlo uslijed prijenosa topline s dimovodne cijevi peći na kruta goriva na drveni zid objekta u kojem je bilo smješteno više desetaka mačaka koje su se razbježale iz objekta koji je u potpunosti izgorio

Danas oko 7.35 sati u predjelu zvanom Požgališće u blizini Gornjeg Kuršanca u Međimurskoj županiji izbio je požar na vikendici i drvenom objektu u kojem su bile smještene mačke lutalice o kojima brine udruga za životinje s područja Varaždinske županije. Nažalost, nekoliko je mačaka uginulo.

Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec i dobrovoljnih vatrogasnih društva iz Pušćina i Nedelišća. Inspektorica zaštite od požara i eksploziva Odjela inspekcije Čakovec utvrdila je da je do požara došlo uslijed prijenosa topline s dimovodne cijevi peći na kruta goriva na drveni zid objekta u kojem je bilo smješteno više desetaka mačaka koje su se razbježale iz objekta koji je u potpunosti izgorio. Požar se proširio na vikendicu koja je djelomično izgorjela. U vikendici se nalazio 61-godišnji vlasnik koji nije ozlijeđen.

Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije