Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratki spoj

U požaru izgorio dio arhive Veterinarskog fakulteta u Zagrebu

vatrogasci
Nino Strmotić/Pixsell
16.03.2014.
u 16:17

Požar je izbio u podrumu zbog kratkog spoja na lampi.

U požaru koji je u subotu oko 11 sati izbio na Veterinarskom fakultetu u Heinzelovoj ulici u Zagrebu izgorio je dio arhivske dokumentacije tog fakulteta. Požar je izbio u podrumu zbog kratkog spoja na lampi, a zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca koji su nakon nekoliko minuta savladali vatru nitko nije ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 2

CH
chuck
19:25 16.03.2014.

Jel to zbog veličine požara stigla ispomoč iz Splita, ili su samo poslali uniforme u Zagreb. Uredniče, nisi li mogao nači neku sliku sa požara u Zg-u?

KA
kafka
21:01 16.03.2014.

Da nije izgorjela i dokumentacija za nečiju 'diplomu'? .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije