Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPIDEMIJA KORONAVIRUSA

Italija: U posljednja 24 sata umrlo je 727 osoba

Koronavirus u Italiji
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
01.04.2020.
u 18:12

Podaci koji su izneseni na današnjoj konferenciji za novinare civilne zaštite.

U posljednja 24 sata u Italiji umrlo je 727 osoba, odnosno umrlih ima 13.155. Ozdravilo je ukupno 16.847 osoba, a novooboljelih ima 2.937, odsnosno ukupno oboljelih ima 80.572 osoba (jučer je oboljelih bilo 77.635).

Sveukupno oboljelih, umrlih i osoba koje su ozdravile ima 110.574 (+4.782). Jučer je sveukupno oboljelih, umrlih i osoba koje su ozdravile bilo 105.792 pokazuju današnji podaci koji su izneseni na konferenciji za novinare civilne zaštite. 

VIDEO: Nastavni zavod za javno zdravstvo uveo 'drive in' stanicu za testiranje na koronavirus

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Evo zore, evo kroasana
Evo zore, evo kroasana
18:14 01.04.2020.

Nema više "dopisnika"?

WI
wimamaniania
18:48 01.04.2020.

Ova ce kriza trajati sve dok ne padne zlocinacka tvorevina od EU-ropske unije. Ovako se brane zemlje sa zatvorenim granicama od onih gore gangstera iz Brisela, trgovaca robljem, i od njihovih simpatizera terorista islamista sto im nasrcu u kucu okupiratiati zemlju i narod. Kada padnu oni zlocinci gore u Briselu, i kada se suverene drzave vrate svojim suverenim narodima, nestati ce i kriza, posto nece imati vise gdje ukrcavati sleperima islamiste u tudje zemlje. Nije nitko bolestan za ludnicu da ovim gangsteriam gore u Brselu, i njihovim prijateljima islamistima, pokloni na poklon svoju zemlju i narod, a sebi iskopa grob. To samo tesko bolesni umovi za psihijatriju umisljaju. A jeste culi Anemicnoga, on jos masta o euro-zoni, njemu jos nije jasno da su ovi bankrotirali, i da im je ta zlocinacka tvorevina propala i da je sada na aparatima do daljnjega, i kako god da okrenu, bilo koju politiku da vode, oni su svakako bankrotirali. Jedino da ne uvedu nacizam, pa da narode porobe i silom potrpaju u logore da robuju za njih, zajedno sa islamistima, pa da oni nastave zivjeti po starome, njima sve, a svi sotali da robuju za njih? Pa Ameri bi ih sravnili sa zemljom, to je nemoguca misija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije