Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Eksplodirao kamion kod Karlovca. Jedna osoba poginula, s kuće pao dio fasade

U eksploziji kamiona poginula jedna osoba
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/6
17.01.2020.
u 08:57

Za sada nije poznato je li eksplozija izazvana namjerno.

Oko tri sata ujutro u naselju Popović Brdo u okolici Karlovca eksplodirao je kamion, pri čemu je smrtno stradala jedna osoba. Iz PU karlovačke provode očevid kako bi utvrdili što je prouzročilo eksploziju, ali i tko je osoba koja je pritom izgubila život

– U karlovačkom prigradskom naselju Popović Brdo noćas oko 2.55 sati došlo je do eksplozije teretnog vozila  koje je bilo parkirano, pri čemu je smrtno stradala nepoznata osoba. Promet županijskom cestom zatvoren je zbog očevida – kazali su u PU karlovačkoj.

Kako neslužbeno doznajemo, kamion koji je eksplodirao pripadao je mještaninu Milanu B. koji se bavio prodajom drva za ogrjev.

U eksploziji kamiona poginula jedna osoba
1/6

Mještani ne znaju što je uzrok eksploziji koja je uništila kamion, ali sumnjaju da je osoba koja je prouzročila eksploziju poginula na mjestu događaja.

Vlasnik kamiona bio je na mjestu gdje mu je uništen kamion i kazao je da nije u svađi ni s kim i ne zna tko bi mogao napraviti tako nešto.

S obzirom na to da je kamion bio parkiran uz obiteljsku kuću, u eksploziji su nastala i oštećenja na kući; osim popucalih prozora, otpao je i dio fasade te crijepa.

Sreća u nesreći jest što obitelj u trenutku eksplozije nije bila u kući. Osim na obiteljskoj kući Milana B., stakla su popucala i na nekim susjednim kućama. Uz policiju, uzroke eksplozije istražuju i forenzičari iz Zagreba.

Ključne riječi

Komentara 8

PE
PetrusManus
08:48 17.01.2020.

Majstor krao gorivo, pa si upaljačem išao malo posvijetliti,

GR
gragakarlovac
14:09 17.01.2020.

Baš izgleda jadno na slici

VO
vorda29
12:18 17.01.2020.

Što je ovo, ne možeš više pronaći čovjeka da pošteno odradi kakvu krađu, iznudu ili postavi bombu. Svi otišli u EU....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije