Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEBRA

U policijskoj akciji u BIH zapljena droga vrijedna dva milijuna eura

bosanska policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
24.10.2019.
u 11:46

Droga je pronađena tijekom pretrage sumnjivih objekata na području Gabela Polja u općini Čapljina u neposrednoj blizini granice s Hrvatskom.

Bosanskohercegovačka policija je u akciji provedenoj po nalogu Tužiteljstva BiH razbila lanac kojim je droga krijumčarena sa zapadnog Balkana ka Hrvatskoj i drugim državama-članicama Europske unije, a zaplijenjeni su narkotici koji na ilegalnom tržištu vrijede više od dva milijuna eura, potvrđeno je u četvrtak u Sarajevu.

Kako je navedeno u priopćenju Tužiteljstva BiH u akciji pod kodnim nazivom "Tebra" policija je na području Hercegovine u srijedu zaplijenila više od 500 kilograma marihuane.

Droga je pronađena tijekom pretrage sumnjivih objekata na području Gabela Polja u općini Čapljina u neposrednoj blizini granice s Hrvatskom.

Istražitelji su utvrdili kako je droga prokrijumčarena u BiH iz Albanije preko Crne Gore a krajnje odredište bilo joj je ilegalno tržište unutar Europske unije. Iz Tužiteljstva BiH podsjećaju kako je u sklopu istrage o mreži krijumčara narkoticima u proteklih godinu dana zaplijenjeno na stotine kilograma droge.

Te se istrage nastavljaju u suradnji s partnerskim organizacijama drugih država.

Video: Zapljena droge

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije