Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gorski kotar

U policijskoj akciji "Rez" zaplijenjeno 26 kg marihuane

marihuana, zapljena
Goran Kovačić/PIXSELL
29.11.2010.
u 14:07

Marihuana je pronađena u Mercedesu delničkih oznaka na autocesti Rijeka – Zagreb.

Nakon što su početkom studenoga u akciji "Kvart" riječka policija i USKOK "pomeli" veliku skupinu dilera na području Gorskoga kotara, jučer je presječen još jedan kanal krijumčarenja droge.

U operativnoj akciji "Rez" zaplijenjeno je 26 kilograma marihuane koja je, rekao je danas Tomislav Kristić, načelnik Odjela kriminaliteta droga PU primorsko-goranske, stigla iz inozemstva i na području Primorsko-goranske županije bila je u tranzitu, odnosno nije bila namijenjena riječkom narkotržištu. Vrijednost je zaplijenjene droge 1,3 milijuna kuna ako se računa da bi gram u uličnoj prodaji stajao 50 kuna

Marihuana, zapakirana u 25 paketa nešto težih od kilograma, pronađena je u Mercedesu delničkih oznaka koji su policajci zaustavili nedaleko od Vrbovskog na autocesti Rijeka – Zagreb gdje je, na temelju informacija i procjene, bio postavljen punkt , a policajci su na "pola metra snijega i po vijavici" ustrajno čekali i dočekali sumnjivo vozilo s drogom i zaustavili ga. Uhićene su dvije osobe koje su još uvijek na kriminalističkoj obradi nakon čega bi trebale biti privedene u istražni centar riječkog Županijskog suda.

Policija za sada ne otkriva identitet uhićenih krijumčara marihuane, čak ni odakle su, no neslužbeno se doznaje da su s pošiljkom "pali" 32-godišnji Delničanin i 25-godišnji Fužinac.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:05 29.11.2010.

Zapljenili 26 kg konoplje. I što sad? Kakva je razlika između, recimo, 26 kg konoplje ili 26 kg sijena, ili kupusa? E gdje se i na što troše novci poreskih obveznika, to je za bogu plakat........

DU
Deleted user
16:21 29.11.2010.

Čime će se hvaliti kad za par godina bude marihuana legalizirana kao danas alkohol (nemjerljivo veliki pobol i razaranje obitelji, upitajte bilo kojeg liječnika koliko problema ima u svakodnevnom radu zbog alkoholizma) i cigarete? Di ćeš lakšeg posla, gledaš tkoo vozi kakvo sijeno okoli hvališ se s tim poslije. A realni učinak na bolju društvenu zajednicu nikakav. Evo jučer maloljetnik ubio prijatelja automobilom, dvojica ubila sebe i zamalo dvije cure slijetanjem u more, a ovi se hvale s ovim...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije