Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zagrebačkom naselju Paruževina

U podrumu kuće eksplodirala plinska boca: Jedna osoba ozlijeđena, kući prijeti urušavanje

Zagreb: jedna osoba ozlijeđena u eksploziji plinske boce
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
18.04.2021.
u 17:27

Na terenu su bili Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Policijska uprava zagrebačka, Elektra Zagreb i Ured za upravljanje u hitnim situacijama

U zagrebačkom naselju Paruževina, točnije u ulici Feštinec, danas oko 15.30 sati u podrumu kuće eksplodirala je plinska boca

Prema informacijama Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, koji je dobio dojavu od centra 112, jedna je osoba ozlijeđena i medicinski zbrinuta. Otvorenog plamena nema, no kuća je oštećena i prijeti joj urušavanje. 

Na terenu su bili Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Policijska uprava zagrebačka, Elektra Zagreb i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

 

Komentara 1

MP
miroslav.petkovic.7564
09:19 19.04.2021.

Strasno proje svaki nedilju sad svski treci dan ginu. Tamo zivi puno ludaka o mahnitova...I taki mahnitovo bo namecali svoju demokracoju ovdje u tusijo...Razni pedofili istopolni brakovi itd..Ovdje tog nema ...Sta kaze masom na ovo cujem trazi vozaca .Rece daa ma 52 kamiona kredusa teska.Docu ja samo koce zabavivat jaja u krivini.. Zovi Cepigu on ce doc .Pazi se rekose ovdje tamo je divlji zapad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije