Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija kod Makarske

U podnožju Biokova poginuo berač maslina, tijelo izvlačili HGSS-ovci

Foto: HGSS
1/2
30.11.2019.
u 23:34

Pretpostavlja se da je muškarcu pozlilo tijekom berbe maslina nakon čega je pao sa stabla i smrtno stradao

U podnožju Biokova u subotu je poginuo muškarac koji je pao s masline između mjesta Gradac i Brist. Makarska policija dojavu je dobila oko 15.10 sati, a ustanovljeno je kako je riječ o prirodnoj smrti, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, pretpostavlja se da je muškarcu pozlilo tijekom berbe maslina nakon čega je pao sa stabla i smrtno stradao.

Njegovo tijelo morali su izvlačiti djelatnici HGSS-a Makarska.

– Tijelo preminule osobe nalazilo se na nepristupačnom terenu te je zbog tog bio potreban naš angažman. Odmah po dojavi 9 spašavatelja HGSS stanice Makarska i jedan spašavatelj HGSS stanice Dubrovnik izlaze na teren. Nakon obavljenog očevida od strane djelatnika MUP-a, a nakon potvrđene smrti od strane mrtvozornika iz Makarske, započinje transport tijela do najbliže ceste. U 19:03 sati tijelo je predano djelatnicima pogrebnog poduzeća – objavili su oni na Facebooku.

Komentara 1

ZO
Zooltan
04:30 01.12.2019.

Maslina je neubrana ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije