Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pritisak na NO Ine
Povratak na članak

U pismu Jandrokoviću mađarski ministar Martonyi oštro brani MOL

"Članovi NO-a Ine koje je izabrala Vlada iznose lažne informacije i štete poslovanju" te opstruiraju rad te naftne kompanije.

Komentari 7

HK
hrvat_knin
16:54 13.09.2011.

upravo nevejrojatno kako se povijest ponavlja, tj. kako su nas i u 21. stoljeću mađari zajahali i vješto iskoristili naše izdajnike i njihove sitne interese, da se dokopaju našeg prirodnog blaga... danas su to hdz-ovci, prije stotinama godinama bili su vjerojatno neki banovi, plemići, vlastelini... ako pogledamo istini u oči, bili smo bečki (i peštanski) konjušari i to smo i ostali.

VL
JK
ja-kan
17:44 13.09.2011.

Na temelju ovoga teksta Ive Puljić-Šego moglo bi se zaključiti da ja Sanader moderni mađaron.

VL
OB
-obrisani-
19:02 13.09.2011.

Ovo je govor u stilu mađarskog Vožda koji se obraaća hrvatskim podanicima, prijeteći im sankcijama.

VL
BA
baš
19:02 13.09.2011.

hrvat_knin -znaš u pravu si, samo i kao konjušari Beča osjećali smo kakvu takvu pripadnost kulturi i dostojanstvo a danas smo zgaženi, jadni i poniženi. Danas o meni odlučuje ne onaj tko je bogat rođen ili čije je bogatstvo stjecano dugo vremensko razdoblje kroz generacije, već onaj tko je uzjahao konja bogatuna, a narodu dere leđa.

VL
BA
baš
18:58 13.09.2011.

Ne zna mađarski ministar s kime se igra, i njega će zatvoriti bude li branio interese mađarske, tj. MOL-a, tj. INA-e. Mi smo u stanju zatvoriti svakoga, samo da se dokažemo kao antikorupcionaši, i mamu i tatu, ako treba i sebe. Eto ti sada, pa ti brani ili razmisli.

VL
OB
-obrisani-
19:00 13.09.2011.

Stigli novi Khuen Hedervary

VL
DU
Deleted user
19:05 13.09.2011.

Svi brane svoje, samo Hrvati pljuju po svome. Sramota!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.