Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
austrijski zastupnik

U parlamentu neispravno testirao Coca-Colu na koronavirus pa zaključio: 'Imamo problem'

Michael Schnedlitz
Foto: Screenshot
1/3
11.12.2020.
u 11:19

Uzeo je brzi antigenski test koji je nedugo nakon testiranja pokazao pozitivan rezultat

Član Nacionalnog vijeća Austrije Michael Schnedlitz na sjednici je za govornicom odlučio testirati Coca-Colu na koronavirus. Uzeo je brzi antigenski test koji je nedugo nakon testiranja pokazao pozitivan rezultat. No, političar je testiranje proveo neispravno.

Predsjedniku Vijeća potom je rekao: "Gospodine predsjedniče, imamo problem. Imamo slučaj koronavirusa", prenosi Unzensuriert.

Zastupnik je ovim eksperimentom htio ukazati na navodnu beskorisnost testiranja ovim testovima koji porezne obveznike stoje 67 milijuna eura

Njemački Welt napisao je članak u kojem objašnjava u čemu je pogriješio austrijski političar. Navode kako je Schnedlitz kapljice Coca-Cole direktno stavio na test, no uzorak se prvo mora zarotirati u kiselini a tek onda kapnuti. Radi se  o tzv. puferu, tekućini koja održava pH vrijednost konstantnom u određenom rasponu. Upravo je taj dio izostavio političar.

- Zbog toga su kiseline koje se nalaze u coli reagirale s antitijelima koja bi zapravo trebala hvatati proteine virusa - piše Welt.

Komentara 90

TO
Tomi
12:06 11.12.2020.

Covjek ne prica da se ne treba testirati ili da je Korona fake,on se buni pita zasto vlada kupuje i baca novce na testove koji nisu mjerodavni

MV
mv100
11:41 11.12.2020.

Nažalost, boca nije nosila masku, u frižideru nije držala socijalnu distancu od fante i cedevite i vjerovala je da je zemlja ravna ploča, tako joj i treba..

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
13:26 11.12.2020.

Navodno beskorisno? Navodno? Pa čovjek dokaže pred publikom glupost testiranje, a zaključak je navodno. Jeste li vi slijepi? Ili g......?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije