Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POD JEDNIM UVJETOM

U ovim gradovima ovog četvrtka možete besplatno parkirati

Parking
Foto: Robert Anic/PIXSELL
19.11.2018.
u 16:34

Aplijakciju PayDo moguće je preuzeti na Android i iOS mobitele putem njihovih trgovina za aplikacije

U 27 gradova diljem Hrvatske idućeg će četvrtka biti besplatno parkiranje, no pod jednim uvjetom.

Svatko tko se nađe u jednom od gradova uključenih u ovu akciju moći će koristiti parking besplatno uz pomoć aplikacije PayDo.

Besplatno parkiranje moguće je u Bjelovaru, Crikvenici, Dubrovniku, Đakovu, Hvaru, Karlovcu, Koprivnici, Korčuli, Novom Vinodolskom, Ogulinu, Orebiću, Osijeku, Poreču, Požegi, Puli, Rabu, Rovinju, Samoboru, Sisku, Slavonskom Brodu, Splitu, Šibeniku, Varaždinu, Vodicama, Vodnjanu, Vukovaru i Zadru.

Aplijakciju PayDo moguće je preuzeti na Android i iOS mobitele putem njihovih trgovina za aplikacije. Nakon što preuzmete aplikaciju morate registrirati Mastercard karticu te unijeti grad u kojem se parkirate i registraciju vozila. Također ćete morati izabrati parking zonu i razdoblje parkiranja.

Za razliku od plaćanja parkinga SMS-om, ovdje nema naknade za platnu transakciju jer aplikacija ne koristi SMS protokol.

- Iz navedenih razloga, osim potpuno besplatnog parkiranja dana 22.11., nastavljamo i s godišnjom promotivnom pogodnosti za sve korisnike Mastercard kartica: 10% od iznosa plaćenog za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun, a što može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja - objasnio je Mario Hegedüs, izvršni direktor Infoarta koji stoji iza PayDo aplikacije.

Pogledajte i video: Je li ovo najgore parkiranje ikad?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije