Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žarište koronavirusa
Povratak na članak

U Osječko županiji 29 novih slučajeva, njih 23 je iz Đakova

U zadnja 24 sata samoizolacija je određena za još 250 kontakata novopozitivnih osoba, pa eu trenutno pod tom mjerom rekordne 903 osobe u ovoj županiji

Komentari 2

RE
RedTree
13:06 27.06.2020.

Ako izuzmemo Đakovo, mi smo na deset do petnaest slučajeva dnevno, i tamo će se vjerojatno kroz kratko vrijeme to normalizirati. Bili smo nula ili jedan slučaj dnevno, ali onda je netko se popeo na zadnje noge da se ukine pressice stožera da bi oni mogli uletjeti u prvi kadar, a danas isti šire nadrliječništvo i paniku, oglušuju se od poruke doktora. Neodgovorno.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
12:53 27.06.2020.

nemate muda pred izbore zabraniti mantijašima ubiranje para i odgoditi krizme i pričesti te zabraniti mise ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.