Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvorana na Lipovici

U Opatiji potpisan ugovor o projektiranju sportske dvorane

Opatija
10.06.2010.
u 15:57

Ugovor su potpisali gradonačelnik Ivo Dujmić i Miljenko Rodek, član Uprave Coning Inženjeringa, tvrtke odabrane na javnom natječaju.

Prvi veliki korak u gradnji opatijske sportske dvorane na Lipovici napravljen je danas potpisivanjem ugovora o projektiranju dvorane koja će nositi ime poginulog opatijskog branitelja i sportaša, košarkaša Marina Cvetkovića.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Ivo Dujmić i Miljenko Rodek, član Uprave Coning Inženjeringa, tvrtke odabrane na javnom natječaju. Kako je istakao Dujmić, potvrdilo se da je bio u pravu kad je govorio da svaki kapitalni projekt trebaju voditi stručne službe s gradonačelnikom na čelu te da se aktivno radi i na drugim fazama projekta, preseljenju dijela Komunalca i zatvaranju financijske konstrukcije gradnje.

Imovinsko-pravna pitanja na zemljištu su riješena, a prvi od tri ugovorena projektna rješenja, idejni projekt, trebao bi biti dovršen u roku od 60 radnih dana. Miljenko Rodek iz Coninga obećao je da će tim od 15 stručnjaka projektirati moderan objekt primjeren atraktivnoj lokaciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije