Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGISTRACIJA

U Ogulinu uhvaćeni svi bjegunci - još se ne zna jesu li migranti

Potjera u Ogulinu
Foto: Screenshot
26.03.2019.
u 18:14

Policija je uhvatila svih šest muškaraca koji su u utorak ujutro u središtu Ogulina bježali pred policijom u automobilu bosanskohercegovačkih registarskih oznaka

Policija je uhvatila svih šest muškaraca koji su u utorak ujutro u središtu Ogulina bježali pred policijom u automobilu bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, a karlovačka Policijska uprava ističe kako se zasad ne može reći da je riječ o ilegalnim migrantima. 

Nakon zaustavljanja automobila četvorica su pobjegla uz Obrtničku školu prema željezničkoj pruzi. Dvojica su svladana na kolniku i uhićena, a poslije su pronađeni i uhićeni i ostali. Iako su neki mediji izvještavali da je riječ o migrantima, glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Senka Staroveški rekla je za Hinu kako ne može potvrditi da je riječ o ilegalnim migrantima.

"Zasad možemo reći samo da je svih šest osoba pod nadzorom policije i da cijeli dan traje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile okolnosti događaja“, rekla je Staroveški i najavila više informacija nakon kriminalističkog istraživanja.

Zaustavljanje automobila u kojem su šestorica bježala pred policijom bio je za građane Ogulina nesvakidašnji prizor jer je nekoliko policijskih automobila pod sirenom i rotirajućim svjetlima nastojalo okružiti ulice i tako prisiliti bjegunce da se zaustave, u čemu su i uspjeli.

>>Policijska potjera za migrantima

 

Ključne riječi

Komentara 5

DO
domolub
18:56 26.03.2019.

čestitke Za policiju

PA
pofuk_alo
23:30 26.03.2019.

Moguće je da se radi o afganistanskim doktorima na team buildingu.

KO
komar64
11:45 27.03.2019.

Ma kakvi imigranti, Savo iz Niša i Hasan iz Janje Donje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije