Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pucnjava u klinici

U obračunu narkokartela u Guatemali ubijeno sedam ljudi

Guatemala, pucnjava (1)
Reuters/Pixsell
23.11.2012.
u 10:49

Banda odjevena u policajce upala je u kliniku u potrazi za dilerom Jairom Orellanom, no kako ga nisu pronašli, počeli su pucati u njegove zaštitare

Sedam muškaraca ubijeno je u klinici u glavnom gradu Guatemale, a na njih je pucala skupina drugih muškaraca odjevena u policajce. Planirali su navodno ubiti dilera droge koji se ondje nalazio, no on je uspio pobjeći, piše Reuters.

Policija je izvijestila da je banda ušla u kliniku u potrazi za dilerom Jairom Orellanom. Osiguranje ga je zaštitilo, no onda je počela pucnjava i ubijeno je šest muškaraca za koje se vjeruje da su bili Orellanovi zaštitari te jedan djelatnik klinike.

– Napad je posljedica borbe među dilerima za vladajuću poziciju na narkotržištu – rekao je ministar unutarnjih poslova Mauricio Lopez.

Diler kojeg je banda tražila pobjegao je iz klinike neozlijeđen.

>> Oružana banda ukrala tijelo vođe meksičkog narkokartela Zetas

Komentara 1

OD
oltar domovine
17:39 23.11.2012.

ovi su bogami gori od AL Pacina(porodica Coleone) kad glumu u filmu kum! sve redom poskidase da svijedoka nema ...stari zakon coza nostre

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije