Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stara gradiška

U obiteljskoj kući držao 1920 komada streljiva, tri zolje, ručne bombe...

oružje
Foto: Ivica Galović/PIXSEL
04.11.2014.
u 14:27

Iz PU brodsko-posavske upozorili su na razornu moć zaplijenjenih eksplozivnih sredstava, koja bi aktivacijom usljed udara groma ili požara sa zemljom mogla sravniti cijelu vikendicu.

Pravi arsenal oružja i eksplozivnih sredstava pronašla je i izuzela policija iz obiteljskog doma 62-godišnjaka iz Stare Gradiške.

Muškarac je ilegalno posjedovao tri ručna bacača raketa, tzv. zolje, tri eksplozivna punjenja za ručni raketni bacač, tzv osu, pet ručnih bombi, automatsku i poluautomatsku pušku, tri bajunete, 1.920 komada streljiva...

Iz PU brodsko-posavske upozorili su na razornu moć zaplijenjenih eksplozivnih sredstava, koja bi aktivacijom usljed udara groma ili požara sa zemljom mogla sravniti cijelu vikendicu.

Neodgovorni vlasnik bit će kazneno prijavljen.

>>Nije dragovoljno predao oružje i bombe pa će kazneno odgovarati

>>Šokirao i policajce: Pronašli mu pravi arsenal oružja u autu

Komentara 1

SS
sokac sa drave
19:02 04.11.2014.

Osjetili sokci da ce ih ovi stjerati u crnu sirotinju,pa zlu ne trebalo neka se ima.Sta je tu cudno,pa Tudjman je rekao da nitko vise nece hrvate razoruzati.To je sica ,ono glavno je na drugom mjestu.Zlu ne trebalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije