Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maškare

U Novskoj započeli fašnički dani

Vrtić karneval (1)
Foto: Željko Gašparović/VLM
1/5
04.02.2013.
u 14:04

„Nek u našem gradu pravo ludilo vlada dok su u vrtičkim rukama – ključevi našeg grada“

NOVSKA - Vrijeme karnevalskih svečanosti u Novskoj tradicionalno otvaraju najmlađi. Uz pjesmu i veselje najmlađih, djeca Dječjeg vrtića „Radost, primljeni su u i gradskoj upravi, kako od Antuna Vidakovića, gradonačelnika, preuzeli ključ grada. Vlast i ključ, simbolično je primio Jan i on će ga do kraja fašnika čuvati u vrtiću.

Nakon što su počašćeni, maškare su pročitale svoj proglas. „Nek u našem gradu pravo ludilo vlada dok su u vrtičkim rukama – ključevi našeg grada“ Glavna fašnička ceremonija pod nazivom „Maske do daske“ , biti će u subotu, 9. veljače, kada će okupljene maskirane skupine proći ulicama, a na velikoj fešti u Sportskoj dvorani, biti će izabrane i najljepše maske.

>>FOTO Dječji vrtići poharali Fašničku republiku

Komentara 2

BA
baniček
21:48 04.02.2013.

ima jako puno ljudi u HR koji nikad ne skinu svoju masku. zato nam i je tako kako je.

IB
istina_boli
06:21 05.02.2013.

Vina i igara, al nedo bog da neko otvori proizvodno radno mjesto. Jos malo pa ce Hrvati ponovo postat Crnogorci, sa najomiljenijom zivotinjom, zmijom, idje a lezi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije