Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je dobio milijune

Građanin Novske osvojio 3,3 milijuna kuna na Lotu

loto
Foto: Željko Gašparović
18.12.2014.
u 12:00

Kako saznajemo od prodavačice, igrač je uložio 25 kuna za 10 kombinacija Lota 7/39 i naravno Joker broj koji mu je i donio ovaj dobitak.

Jutros i ovih dana jedna od glavnih pitanja u gradu će biti, „tko je dobio milijune?“.

Naime dobitni listić Hrvatske lutrije uplaćen u Novskoj sretnom dobitniku s pogođenih svih šest znamenki Joker donosi 3.357.660 milijuna kuna. Svoj listić za Loto 7/39 uplatio u ponedjeljak, 15. prosinca, na prodajnom mjestu iNovine, Trg Luke Ilića u Novskoj.

Kako saznajemo od prodavačice, igrač je uložio 25 kuna za 10 kombinacija Lota 7/39 i naravno Joker broj koji mu je i donio ovaj dobitak. Dobitna kombinacija 101. kola Lota 7/39 glasi: 12, 19, 21, 22, 23, 30, 38 te dopunski broj 3 i slovo A za Super7, a prvih šest izvučenih brojeva u 151. kolu igre Joker.

Ovo nije prvi put da neki od građana Novske dobivaju velike iznose na nekoj od igara Lota. Prije nešto više od desetak godina, dobitnik velikog iznosa novcem je obradovao obitelj. Svima je podijelio dio od dobitka, a sebi je tada kupio samo sportski bicikl. Milijunskim dobitkom, umirovljeni bračni par iz Novske, uredio je obiteljsku kuću, vratio kredite. Suprug dobitnice, iako i on često vozi bicikl, zadržao je svoj stari s kojim je godinama dolazio na posao. Sretne ruke, u 51. kola Lota 6 od 45, Hrvatske lutrije, bio je i Novljanin Darko Movrić. Joker broj njegovog listića donio mu je 250 tisuća kuna, a sretnik je dio dobitka namijenio jednogodišnjem školovanju nekoliko studenata iz Novske. Darko kaže da bi svaki dobitnik trebao imati srce i dio dobivenog novca dati u humanitarne svrhe, on je tako postupio i ponosan je na taj čin.

- Nisam od onih koji je pasionirani igrač igara na sreću. Odigram Loto nekoliko puta godišnje. Poslušao sam svoje čulo i ovaj put uplatio samo 15 kuna na uplatnom mjestu. Zapravo me je broj mog listića odveo u Zagreb i priliku da okrenem kotač sreće. Kuglica kolo zaustavila se je na ovom iznosu, rekao je sretni dobitnik.

Na istom kiosku „iNovine“ bilo je često dobitaka, većih i manjih iznosa. Jedna od sezonskih zaposlenica na kiosku, Vedrana Biškup, kazala nam je kako joj igrači često ponude da ona izabere listić Bingo za njih. Njena sretna ruka izvukla je do sada više dobitaka. Sama ne igra igre na sreću ali je veseli kada sazna da je netko kome je prodala listić postao dobitnik, makar nekoliko stotina ili 25 tisuća kuna, koliko je donijela jednom igraču na sreću ovog ljeta. Prodavačica na kiosku, koja je prodala i listić koji je za sada nepoznatog dobitnika obogatio, veli kako većina igrača, posebno oni povremeni, kažu kada uplaćuje listiće kako su „sanjali dobitak na Lotu“. Jeli iste snove imao i Novljanin milijunaš teško je znati no sada sigurno ima lijepe želje i može ih si ostvariti.

>> U Slunju pogođen joker-broj, sretnik osvojio 1,5 milijuna kuna!

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Duba
13:27 18.12.2014.

sad će imati puno prijatelja! Neka mu je sa srećom

MI
mislav5
22:59 17.12.2014.

džek pot osvojila država koja uzme na dobitak najviše novca. to se kod nas ne isplati igrat. banda lopovska guzičarska nezasitna. crkli dabogda.

Avatar Dameanu
Dameanu
01:47 18.12.2014.

tko je osvojio? pa zna se tko! drzava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije