Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supernova u Požegi
Povratak na članak

U novom trgovačkom centru posao za 300 ljudi

Supernova Grupa tom je prigodom Gradu uručila 50 tisuća kuna vrijednu donaciju za ugradnju podizne platforme u Osnovnoj školi "Dobriša Cesarić" radi poboljšanja pristupačnosti osobama smanjene pokretljivosti.

Komentari 3

Avatar bimbopus
bimbopus
06:23 19.06.2020.

A ja mislio da se je otvorila neka tvornica koja če proizvoditi neku materijalnu vrijednost , obogatiti nečim novim našu državu a ono trgovina , dali če je i zatvoriti isto tako pompozno , slavljenički .tako pompozno , slavljenički .

VL
BF
bf22
23:04 18.06.2020.

dakle trgovine gdje će se prodavati strana roba...ne daj Bože da se slučajno otvori neki proizvodni pogon

VL
ST
Stipan
22:52 18.06.2020.

Dali se tu što proizvodi ili je napravljeno za potrošačko društvo . Znači poslije corone sve kao i prije. Zagarantirana propast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.