Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supernova u Požegi

U novom trgovačkom centru posao za 300 ljudi

Požega: Svečano otvorenje trgovačkog centra Supernova Požega
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/9
18.06.2020.
u 15:53

Supernova Grupa tom je prigodom Gradu uručila 50 tisuća kuna vrijednu donaciju za ugradnju podizne platforme u Osnovnoj školi "Dobriša Cesarić" radi poboljšanja pristupačnosti osobama smanjene pokretljivosti.

U Požegi je u četvrtak svečano otvoren trgovački centar Supernova, petnaesti u Hrvatskoj. Nova obiteljska shopping destinacija prostire se na 11 tisuća četvornih metara unutar kojih je smješteno 16 trgovina i jedan ugostiteljski objekt.

Investicija je vrijedna 16 milijuna eura, a otvorenje novog trgovačkog centra rezultiralo je zapošljavanjem oko 300 ljudi. Otvorenje je privuklo brojne Slavonce koji su uživali u zabavnom glazbenom programu, ali i brojnim popustima i promocijama koje su pripremili trgovci.

- Nakon deset godina iščekivanja iznimno mi je zadovoljstvo što je jedan ovakav super brend prepoznao grad Požegu. Sada svi imamo priliku kupovati u Požegi, ne moramo više ići do susjednih gradova, ali prije svega napokon smo pokazali kako se u našu Požegu i Slavoniju isplati ulagati – poručio je požeški gradonačelnik Darko Puljašić.

Supernova Grupa tom je prigodom Gradu uručila 50 tisuća kuna vrijednu donaciju za ugradnju podizne platforme u Osnovnoj školi "Dobriša Cesarić" radi poboljšanja pristupačnosti osobama smanjene pokretljivosti. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar bimbopus
bimbopus
06:23 19.06.2020.

A ja mislio da se je otvorila neka tvornica koja če proizvoditi neku materijalnu vrijednost , obogatiti nečim novim našu državu a ono trgovina , dali če je i zatvoriti isto tako pompozno , slavljenički .tako pompozno , slavljenički .

BF
bf22
23:04 18.06.2020.

dakle trgovine gdje će se prodavati strana roba...ne daj Bože da se slučajno otvori neki proizvodni pogon

ST
Stipan
22:52 18.06.2020.

Dali se tu što proizvodi ili je napravljeno za potrošačko društvo . Znači poslije corone sve kao i prije. Zagarantirana propast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije