Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO OTKRIĆE

U novoj kući pronašla tajanstvenu sobu, izbezumila se kada je vidjela što je unutra

Žena otkrila tajnu sobu puno lutaka
Foto: Screenshot
1/3
01.11.2020.
u 17:12

Nova vlasnica kuće rekla je kako je zbog sobe pune lutaka vrlo nervozna. "Ovdje se osjećam stvarno nelagodno", ustvrdila je.

Nekoliko mjeseci nakon useljenja, žena je čisteći ormar otkrila skrivenu sobu u kući, a ono što je u njoj vidjela ju je izbezumilo pa je svoj pronalazak podijelila na društvenim mrežama. 

Dok je čistila ugradbeni ormar, vidjela je da se pomaknuo te da iza njega ima prostora. Kada je ušla u prostoriju, vidjela je da je u njoj spremljeno mnogo sitnica, no izbezumile su je brojne lutke.

U video koji je postao viralan objašnjava kako je starija gospođa, koja je prije živjela u toj kući, nije ništa bacala, prenosi Mirror

@rooney8900

Should I upload a second video exploring what else is back there? ##fyp ##hiddenroom ##treasurehunt ##haunted ##oldhouse

♬ original sound - Rooney

S njezinom se reakcijom složilo i mnogo onih koji su pogledali video objavljen na TikToku. "Ovo je tako jezivo, doslovno se tresem od straha", "Dobivam jako loše vibracije u vezi s tim", "Baci cijelu kuću", neki su od komentara, a jedan je korisnik ustvrdio i kako se jedna lutka pomaknula. "Je li još netko primijetio da je glava bebe okrenuta drugačije od prošlog videozapisa", upitao je. 

Nova vlasnica kuće rekla je kako je zbog sobe pune lutaka vrlo nervozna. "Ovdje se osjećam stvarno nelagodno", ustvrdila je. 

@rooney8900

Exploring the hidden room! ##fyp ##hiddenroom ##oldhouse ##exploring

♬ original sound - Rooney

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
22:45 01.11.2020.

Čitajuči ovaj odličan članak tresem se od straha. Jeza me obuzima.

Avatar JPlesi
JPlesi
03:38 02.11.2020.

Evo čitam i ne vjerujem kolika je jeza oko mene...nekakve čudne glasove čujem od kad sam ovo pročitao ? da li je to san ilili neka priviđenja ne znam aliiiiiiijaooooooooo upomoć dvlači me .!!!!! pomoziteeeeeeeeeeee

SV
Svedo
05:07 02.11.2020.

prodaja zraka, mam sam mislio da su gace od zorana dok se coha po riti i onda nos kopa. Sigurno neka feministica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije