Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Kajin:

U novi ugovor s Vatikanom da i crkva plaća porez

kajin
Patrik Macek/PIXSELL
17.08.2013.
u 18:31

Kajin smatra da bi država i crkve trebale odrediti za što će se godišnje utrošiti 330 milijuna kuna

– Treba promijeniti ugovor s Vatikanom u dijelu koji propisuje da je Rimokatolička crkva oslobođena plaćanja poreza – kaže Damir Kajin, a misli i da bi država i crkve trebale odrediti za što će se godišnje utrošiti 330 milijuna kuna, jer onaj tko novac daje ima pravo znati kako se troši.

Podržava Linića, no stava je da ugostitelje treba kažnjavati, ali ne i zatvarati im objekte. O beatifikaciji svećenika Miroslava Bulešića, kojeg su komunisti ubili 1947., kaže da je to “najveći grijeh istarske poslijeratne povijesti”.

>>Crkva nikome ne polaže račune i uživa u poreznom raju Hrvatske

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije