Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da se naježiš...

U noći išao na WC pa se spotaknuo na nešto zastrašujuće

wc, toalet
Foto: Thinkstock
15.08.2017.
u 17:17

Muškarac se probudio oko 3.45 u noći jer je morao na toalet, no na putu do WC-a spriječio ga je nepozvani gost

Malo je onih koji se ne boje zmija, a ako ih se dosad i nije plašio, muškarcu iz Oxon Hilla, predgrađa Washingtona u američkoj saveznoj državi Maryland, sada sigurno više nisu drage. 

On se, naime, oko 3.45 sati tijekom noći probudio kako bi išao na toalet. No na putu do kupaonice u mraku se spotaknuo na nešto. Upalio je svjetlo na svom mobitelu i imao je što vidjeti. 

U hodniku je gmizala dugačka crna zmija. Muškarac je odmah pozvao policiju koja je njemu i supruzi pomogla preko balkona zmiju otjerati iz stana, piše Fox 5

Ako su balkonska vrata i bila otvorena tijekom noći, ubuduće će sigurno dva puta provjeravati jesu li zatvorena. 

Komentara 6

Avatar Milokliz
Milokliz
17:30 15.08.2017.

Da je biskup košić išao na wc zapeo bi o pavelićevu sliku.

DU
Deleted user
18:07 15.08.2017.

Gmazu se pripiškilo pa uletio u prvi WC

BI
biserkablagus4
20:07 15.08.2017.

Bas vam vjerujem specijalno da covjek koji se spotakao na zmiju i njemu nista HA ha ha ha moz misliti zmija mu jos pozirala i cekala policiju da je makne ovo je vic godine ha ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije