Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRAO I POLICAJCE

U Njemačkoj izrekli brutalnu kaznu vozaču koji je jurio 164 kilometra iznad ograničenja

Policijska kontrola u Njemačkoj
Matthias Balk/DPA/PIXSELL
01.10.2021.
u 23:48

Takvu je kaznu dobio jer je, prema mišljenju Okružnog suda u Frankfurtu, ekstremno ugrozio ostale sudionike u prometu

Muškarcu (53) dosuđena je kazna od 12.000 eura i zabrana vožnje 10 mjeseci jer je u studenom prošle godine iznajmljenim automobilom vozio brzinom od 244 km/h kroz gradilište na nautocesti A3 u Njemačkoj gdje je ograničenje brzine u to vrijeme bilo 80 km/h.

Takvu je kaznu dobio jer je, prema mišljenju Okružnog suda u Frankfurtu, ekstremno ugrozio ostale sudionike u prometu, javlja Fenix Magazin.

– Čak su i policajci bili šokirani kad su na nadzornim snimkama vidjeli kojom brzinom muškarac vozi kroz gradilište između Raunheima i Wiesbadener Kreuza – pisalo je u priopćenju policije u Wiesbadenu u studenom prošle godine.

Muškarac je na sudu priznao brzu vožnju ali nije želio navesti zbog čega je vozio brzo.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Neobična prometna pravila

 

Ključne riječi

Komentara 12

BI
Biouskoli91
09:15 02.10.2021.

Da je policajac na 'tajnom zadatku', sve bi bilo OK.

BZ
bzoinger
09:52 02.10.2021.

Eto, a da li znate da se u Hrvatskoj , može kazniti vozač na javnom parkingu ako ostavi odškrinut prozor na parkiranom vozilu ?, da se može kazniti vozač ako vozi sporije od pola dopuštene brzine na cesti, da se može kazniti ako vozi "objesno" a što je "objesna vožnja" je isključivo arbitrarna ocjena policije , itd. Pa članak treba imati malo uvid i u Hrvatsko poimanje Zakona na cestama.

VA
vadis1
17:15 02.10.2021.

Odlicno, drakonske kazne su potrebne za one koji ugrozavaju tudje zivote i svoj zivot.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije