Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA PROMETA NA A1

Vozačica i dalje u životnoj opasnosti. Poginula je njena majka?

Prometna Demerje
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/10
19.11.2018.
u 12:23

Učestale nesreće na cestama uzrok su neoprezne vožnje, upozarava zagrebačka policija

U jučerašnjoj prometnoj nesreći na autocesti A1 u smjeru Zagreba prije naplatnih kućica Demerje smrtno je stradala jedna osoba. 

Poginula je putnica (46) iz automobila, vjerojatno majka vozačice koja je teško ozlijeđena i prevezena u KB Sestre milosrdnice. I dalje je u životnoj opasnosti, neslužbeno doznaje 24sata

"Vozili smo se autobusom prema Zagrebu, u blizini izlaza Demerje zaustavio nas je jedan od svjedoka nesreće i govorio kako se auto dimi. Vozač autobusa zgrabio je vatrogasni aparat i ugasio auto. Unesrećeni vozač sjedio je onesviješten u kombiju", rekao je za 24 sata čitatelj.

Policija poziva na oprez

Učestale nesreće na cestama uzrok su neoprezne vožnje, upozarava zagrebačka policija.

- Ponovo apeliramo na sve vozače i druge sudionike u prometu na cesti da svojim postupcima čuvate ne samo svoj život nego i život drugih sudionika. Većina nesreća uzrokovana je neopreznom vožnjom samih vozača te upozoravamo da zbog vlastite sigurnosti prilagodite brzinu vozila uvjetima na kolniku. Ukazujemo na nužan oprez i dosljedno poštivanje odredaba Zakona o sigurnosti prometa na cestama jer samo tako može se povećati razina sigurnosti u cestovnom promet s naglaskom na pridržavanju ograničenja brzine, korištenje sigurnosnog pojasa od strane vozača kao i putnika u vozilima i zabrane vožnje pod utjecajem alkohola - poručili su iz PU zagrebačke.


 

Ključne riječi

Komentara 1

CH
chemica
13:15 19.11.2018.

Ma treba i na autoceste svakih pedesetak metara nakalemiti "uspornike", kao što se masovno radi po Zagrebu, samo zato što je policija očigledno nesposobna i/ili neorganizirana pa umjesto da radi svoj posao, dozvoljava kalemljenje raznoraznih "izraslina" po kolniku koje velikomm većinom uništavaju automobile, čak i ljudima koji se normalno voze poštujući prometne propise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije