Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA TRAŽI SVJEDOKE

U nesreći poginuo igrač futsala: 'Čulo se nešto kao detonacija'

Zagreb: Na Jarunuskom jezeru automobilom se zaletio u stup i poginuo
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/5
12.07.2020.
u 19:08

Policija je satima na mjestu događaja obavljala očevid. Dok nisu raščistili cestu, nitko od građana nije mogao vozilom ući do jezera Jarun.

Zagrebačka policija izvijestila je da je u prometnoj nesreći na Aleji Matije Ljubeka u bijelom Chrysleru u nedjelju oko 7 sati poginuo jedan čovjek.

Portal 24sata neslužbeno doznaje da je poginuo Dominik Išaretović (29), igrač futsala iz Sesveta. Bio je član hrvatske futsal reprezentacije osoba s dijabetesom, koja je na natjecanju DiaEuro osvojila više medalja.

Na stranici reprezentacije navodi se da je poginuli bio i bivši igrač GNK Dinama i NK Sesvete, a njegovi suigrači su ga iz milja zvala Hulk. U Sesvetama je s obitelji imao Dom za starije i nemoćne.

Policija je satima na mjestu događaja obavljala očevid. Dok nisu raščistili cestu, nitko od građana nije mogao vozilom ući do jezera Jarun.

- Bila sam u šetnji sa psima na Jarunu. Čulo se nešto kao detonacija. Kad smo došli do trim staze, tamo su već bili policija i Hitna, a dolazili su i vatrogasci, rekla je stanarka koja živi u blizini.

- Kako bi se utvrdile točne okolnosti prometne nesreće, molimo svjedoke da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili 192, objavili su nakon očevida iz zagrebačke policije.

Ključne riječi

Komentara 12

SC
schwertransport
20:23 12.07.2020.

Ja koliko znam na jarunu je ogranicenje 30kmh i ima jako puno setaca i biciklista.

LU
lupa
22:21 12.07.2020.

Ljudi opravdavaju nesrecu time da je mali mozda upo u hipoglikemiju jer boluje od dijabetesa, sto je vrlo moguce, ali mislim da bi to tada bila posljedica neodgovornog ponasanja. Alkohol (koji je za dijabeticare opasan), plus glad, plus umor i adrealin zbog zabave potakli su hipoglikemiju koju svi dugooboljeli dijabeticari prepoznaju: znojenje, drhtavica, lupanje srca, glad...tek onda nastupa vrtoglavica, glavobolja...prije nego bi se onesvjestio moralo je osjetiti niz simptoma koje kao dijabeticar prepoznaje. Mislim, ja ih prepoznajem koja nisam dijabeticar ali imala sam clana oboljelog od dijabetesa.

VI
viviann
22:44 12.07.2020.

29 godina??? To vise nije tinejdzer da bi tako ludovao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije