Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške nesreće

U nepuna dva sata poginula dva motociklista u Istri i Primorju

motorist
Anton Ficko/VLM
Autori: Anton Ficko/VLM, tok
23.05.2012.
u 14:33

Promet je na cesti Tinjan – Baderna prekinut, a obilazak je preko Svetog Lovreča i Kringe

Na izlazu iz Novog Vinodlskog u smjeru Rijeke na magistrali je poginuo mladi motociklist Danilo Čorac (27) iz Novog Vinodolskog. On je na motoru na punoj liniji i pri ograničenju brzine 60 km/h na blagoj uzbrdici krenuo u pretjecanje osobnog automobila njemačkih registarskih oznaka. Očito zbog brzine vozaču automobila je to promaklo i skrenuo je na lijevi odvojak, te je tada došlo do sraza dvaju vozila.

Od siline udarca nesretni vozač motocikla "preletio" je zrakom nekoliko metara i glavom udario u obližnji kameni zid. Na licu mjesta je poginuo. Nesreća se dogodila na suhom kolniku i na za vožnju idealnim uvjetima. Na tome dijelu magistrale to nije prva nesreća sa smrtnim ishodom, jer unatoč čestim policijskim kontrolama brzine na tome mjestu vozači vole "potegnuti" i dvostruko brže od dopuštenog.

Stradao u sudaru s teretnjakom

Vozač motocikla poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se oko 12..30 sati dogodila na cesti Tinjan – Baderna, blizu skretanja za Kringu, priopćeno je iz Operativno-komunikacijskog centra PU Istarske.

Motociklist je stradao u sudaru s teretnim vozilom.

Očevid je u tijeku. Promet je na  cesti Tinjan – Baderna prekinut, a obilazak je preko Svetog Lovreča i Kringe.

 


 

Komentara 5

TI
tintilinic100
14:43 23.05.2012.

Opet ilustracija.. pa nije moguće da uvijek ljude navodite na krivo razmišljanje. ne stavljajte nikakvu sliku ako nemate pravu.

VL
vlado27
17:34 23.05.2012.

Slika je prava... Novi Vinodolski

TA
tatamlata
08:58 24.05.2012.

@vlado27. Sad JE slika prava ali je ranije bila samo neka ilustracija koja nije imala veze sa slucajem. Steta sto nisu stavili sliku ceste - pogled iz pravca dolaska motocikla jer onda bi sve bilo jasnije. Ne mogu krivit gospodjudju koja je skretala lijevo jer dok je zapocinjala skretanje motor joj sigurno jos nije bio u vidnom polju. Da je tu neko prelazio cestu pobrao bi njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije