Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio kontakt nakon polijetanja

Pronađena olupina zrakoplova nestalog u Nepalu

Twin Otter operatera Tara Air snimljen 2014. godine
Foto: Reuters/PIXSELL
24.02.2016.
u 09:40

Zrakoplov Twin Otter operatera Tara Air letio je od Pokhare prema Jomsomu te je izgubio kontakt nedugo nakon polijetanja

Pronađena je olupina malog putničkog zrakoplova koji je s 20 putnika i 3 člana posade nestao u planinskom području zapadnog Nepala, prenosi BBC

Prema izjavi Sanjiva Gautama, direktora nepalske agencije za civilno zrakoplovstvo, olupina je pronađena u blizni sela Dana u okrugu Myagdi.

Dužnosnici su procijenili da su šanse za pronalazak preživjelih male.

Zrakoplov Twin Otter operatera Tara Air jutros je letio od Pokhare prema Jomsomu te je izgubio kontakt nedugo nakon polijetanja. 

Dužnosnici su rekli da je u zrakoplovu bilo dvoje djece. U zrakoplovu je bilo i dvoje stranaca. Riječ je o državljanima Kine i Kuvajta.

Iako je nepalska zrakoplovna industrija na lošem glasu zbog sigurnosti, Sanjiv Gautam rekao je za BBC da je ovo bio novi zrakoplov te da je vrijeme bilo dobro.

>> Egipatski F-16 srušio se tijekom vježbe, posada poginula

>> Uzrok pada aviona Air Asije tehnički kvar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije