Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIRIJA

U napadu u provinciji Hama poginulo 9, a ranjeno 20 osoba

Sirija
Foto: Reuters/Pixsell
08.09.2018.
u 07:27

Iz sirijskog opservatorija za ljudska prava kažu da su napadi usmjereni položaje koji pripadaju pobunjeničkim skupinama u sjevernoj provinciji Hama i južnoj Idlib

Zračni udari pogodili su sirijsku pobunjeničku provinciju Idlib u petak, a u iznenadnom napadu na kršćansku većinu u sjeverozapadnom dijelu provincije Hama poginulo je 9 osoba, uglavnom žena i djece, a 20 ih je ranjeno, izvijestila je sirijska agencija SANA.

Iz sirijskog opservatorija za ljudska prava kažu da su napadi usmjereni položaje koji pripadaju pobunjeničkim skupinama u sjevernoj provinciji Hama i južnoj Idlib.  

Oko 3 milijuna ljudi živi u većinskom uporištu predsjedniku Bašaru Al Assadu koje obuhvaća većinu provincije Idlib i susjedni mali dio Latakije te provincije Hama i Alep.

 

Ključne riječi

Komentara 4

AL
alphazulu99
07:44 08.09.2018.

Nije napisano kako taj opservatorij promatra iz Londona. Imaju dobre teleskope.

TO
Toni70
10:30 08.09.2018.

Banda i njihova propaganda , Koliko se ginulo u Iraku stotine tisuća dali se našao jedan muškarčina da napiše i tko bi mu dozvolio objavio to ? Kad nije dozvoljeno nešto tek svaki tisućiti događaj kolaretalije . Ovdje nitko sese ne našali da ne kaže da su se svi teroristi i njihovi saveznici lijepo rasporedili među civile tamo . Uspiješna strategija . Znamo da je to isto bio slučaj i u Iraku opoziciju Ameri odluče skupa sa Kurdima dotući i kad nasmiju pametni da broje civile njima mile nema ni opterećenja za čiste duše koje žive u dmonkrantijama da su žalosni i odmah spremni da zaštite tamo dotjerane i poslane naoružane op. saveznike ....

DU
Deleted user
16:33 08.09.2018.

Idlib...aha...to je ono pitoreskno mjestašce gdje su na glavnom trgu razapinjali kršćane na križeve i nabijali odrezane glave na ograde pored ceste sirijskim vojnicima...sve mi suze na oči idu zbog “ humanitarne “ katastrofe…...inace odlično plaćen oglas od CIA, ovakovi članci se svakodnevno objavljuju u zapadnim zemljama, plaćeni članci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije