Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

U naletu vlaka na automobil poginuo 62-godišnji vozač

Policija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
03.12.2019.
u 23:12

Riječ je o prijelazu preko pruge bez branika ili polubranika.

Na pružnom prijelazu u Cehovskoj ulici u Varaždinu u naletu vlaka na osobni automobil poginuo je 62-godišnjak iz Varaždina. Riječ je o prijelazu preko pruge bez branika ili polubranika.

Oko 19.30 sati putnički vlak koji prometuje između Varaždina i Zagreba naletio je na osobni automobil, a vozač rođen 1957. od zadobivenih je ozljeda preminuo na mjestu događaja, doznajemo u Policijskoj upravi varaždinskoj.

Ključne riječi

Komentara 2

ZO
Zooltan
03:44 04.12.2019.

Dobro da nije nitko stradao

DU
Deleted user
12:20 04.12.2019.

Opet novinari krivo postavljaju tezu, nije vlak naletio na auto, nego je auto podletio pod vlak. Isto kao i tramvaj udario biciklista, korektan naziv bi trebao biti: neoprezni biciklist podletio pod tramvaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije