Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽEGA

Policija objavila detalje nesreće: U naletu vlaka lakše ozlijeđen petnaestogodišnjak

Screenshot/Google Maps
02.10.2020.
u 11:37

Mladić je prevezen u Opću županijsku bolnicu Požega

U OKCP-u Policijske uprave Požeško-slavonske potvrđena je dojava da je danas oko 6.50 sati mlađu mušku osobu udario vlak na pruzi u Požegi, ul. Fra Kaje Adžića. Mladić je prevezen u Opću županijsku bolnicu Požega, gdje mu je ukazana liječnička pomoć.

Kasnije su iz policije izvijestili kako je u navedenom događaju petnaestogodišnjak zadobio laku tjelesnu ozljedu.

Iz policije su se u vezi s naletom vlaka na petnaestogodišnjaka oglasili priopćenjem u kojem su pojašnjeni detalji nesreće:

"U petak 2. listopada 2020. oko 6.40 sati u Požegi u Ulici fra Kaje Adžića, 15-godišnjak koji se kretao biciklom, dolaskom do željezničke pruge  zaustavio je bicikl u namjeri prelaska preko  pruge iako je u blizini postavljen željeznički znak „zabranjen prijelaz preko pruge“. Budući da je u ušima imao slušalice spojene na mobilni uređaj, nije čuo ni zamijetio da mu se s lijeve strane kreće putnički vlak niti je čuo signale koje je davao 53-godišnji strojovođa navedenog vlaka. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg lijevog bočnog dijela vlaka u desnu ručku upravljača bicikla i pada 15-godišnjaka u putni kanal.

U navedenom događaju 15-godišnjak je lakše ozlijeđen."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije