Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudar u zagrebu

U naletu tramvaja na automobil u Zagrebu ozlijeđena jedna osoba

nalet tramvaja (1)
Igor Kralj/PIXSELL
11.07.2012.
u 08:24

Promet je zbog nesreće otežan, a došlo je i do zastoja tramvajskog prometa u smjeru istoka

Jedna je osoba ozlijeđena u naletu tramvaja na osobno vozilo u 7.49 sati u Branimirovoj ulici kod kućnog broja 41 u Zagrebu, javlja PU zagrebačka.

Promet je zbog nesreće otežan, a došlo je i do zastoja tramvajskog prometa u smjeru istoka koji je trajao do 9.27 sati.

Komentara 3

VI
Vito
13:57 11.07.2012.

U naletu tramvaja na automobil u Zagrebu ozlijeđena jedna osoba Da, stvarno pokvareni vozač tramvaja.. Pokvarenjak je skrenuo s tračnica i lupio vozalo na prometnom traku daleko od tračnica... Koja to neuka i nepismena osoba izmišlja takve blesave naslove? Tramvajmvaj vozi po tračnicama i ne može skrenuti kad mu se neka budala vozilom postavi dok je u pokretu... Ili je to vozilo nekog gradskog ili državnog šerifa pa je naređeno da tramvaj mora biti kriv i zbog toga takva nebuloza od naslova?

VI
Vito
14:01 11.07.2012.

Ako je to stvarnaslika opisanog sudara, onda je jsano kako se vozač osbnog vozila namjerno postavio pred tramvaj kako bi uzeo osiguranje od ZET-a, grada i osiguravajuće kuće kojaje taj auto osigurala.. Da je tramvaj naletio na auto, na slicii bi bila neprepoznatljiva olupina, ne bi kotač bio na tračnicama, već odbijen daleko u treći prometni trak...

DU
Deleted user
17:38 12.07.2012.

Već slušam vremensku prognozu:Po noći očekujemo letenje tramvaja u stratosferi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije