Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U naletu kombija stradala dva konja

konj
Arhivska fotografija
15.12.2009.
u 18:14

Zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama podnesen je optužni prijedlog protiv vlasnika konja, 68-godišnjaka iz Gajane.

SVETVIČENAT - Dva su konja stradala danas ujutro kad je na njih kombijem naletio 55-godišnjak iz Svetvičenta. Nesreća se dogodila oko sedam sati kod skretanja za mjesto Gajana. Konji su istrčali na cestu iz šume.

Vozač nije uspio zakočiti pa su zbog udarca oba konja uginula na mjestu. Zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama podnesen je optužni prijedlog protiv vlasnika konja, 68-godišnjaka iz Gajane.

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:55 16.12.2009.

U naletu kombija stradala dva konja ================= 0 Dobro je da nije stradao konj Bandić koji je rekao da će vući kao konj, jer smo onda ostali bez jednog konja za utrku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije