Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

U naletu automobila teško ozlijeđena djevojčica (12)

prometna
Davor Javorović/Pixsell
29.09.2010.
u 22:08

Učenica 6. razreda, prema pričama očevidaca, izletjela je pred jureće vozilo koje ju je odbacilo na drugi kraj ceste.

Teško je ozlijeđena 12-godišnja Mihaela F. iz Nize kraj Našica na koju je u srijedu navečer, nešto prije 21 sat u njezinom mjestu naletio automobil marke volkswagen polo našičkih registracijskih oznaka.

Učenica 6. razreda, prema pričama očevidaca, izletjela je pred jureće vozilo koje ju je odbacilo na drugi kraj ceste. S teškim ozljedama prevezena je u bolnicu gdje se liječnici bore za njezin život. Očevid je još u tijeku. U blizini gdje je djevojčica stradala nalazi se i pješački prijelaz, a 12-godišnjakinja je, prema pričama mještana, na ulici bila sama.

Ključne riječi

Komentara 1

CI
cickova
11:43 30.09.2010.

Ona je vec dovoljno odrasla da ovakve stvari shvati, netko je zakazao u odgoju, a velika je vjerojatnost da ce vozac snosit velik dio krivice (nazalost). Nadam se da ce se cura oporavit, ali dajte si malo djecu naucite pameti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije