Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noć i mokar kolnik

U naletu automobila poginula pješakinja (90), vozač nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti

Zagreb: Kišni dan na cesti
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
21.06.2020.
u 13:33

Protiv 35-godišnjeg vozača, koji je skrivio prometnu nesreću, slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru

U naletu automobila noćas je pola sata nakon ponoći poginula 90-godišnja pješakinja u Rovišću kod Bjelovara, priopćila je u nedjelju bjelovarsko-bilogorska policija.

Nesreća se dogodila u Zagrebačkoj ulici kada je 35-ogodišnji vozač Opela Zafire bjelovarskih registracija zbog brzine neprilagođene uvjetima na cesti (bila je noć, padala kiša i kolnik je bio djelomično mokar) automobilom udario pješakinju koja se kretala uz desni rub ceste u pravcu kretanja vozila.

Od siline naleta tijelo 90-godišnje žene odbačeno je u desni putni jarak, gdje je na mjestu poginula.

Po nalogu zamjenice Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru očevid je povjeren Postaji prometne policije Bjelovar, a tijelo poginule prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar, gdje će se obaviti obdukcija.

Iz policija najavljuju i druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove prometne nesreće.

Protiv 35-godišnjeg vozača, koji nije bio pod utjecajem alkohola, a koji je skrivio ovu prometnu nesreću, slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Ovo je sedma poginula osoba (treća u svojstvu pješaka) u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Komentara 5

MO
modovisisajteMaraschino
13:41 21.06.2020.

davno sam se naučio da po mraku vozim što više lijevo prema sredini jer ponekad je nemoguće uočiti pješaka ili biciklista sve dok nije kasno. naročito dok je cesta mokra i crna, a pješaci i biciklisti u tamnoj odjeći

Avatar Point_of_view
Point_of_view
14:17 21.06.2020.

Toliko smo jadni da ni pola ulica u Zagrebu nema nogostup a o selima sa i ne govorim. Ali zato za druge stavke...

TS
Tito sveti
14:05 21.06.2020.

Strasno zbig nje covjek u problemima Mozda da je testiraju i na koronu ili je mozda umrla prije naleta auta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije