Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rusija

U Moskvi uhićena Bjeloruskinja koja je tvrdila da ima dokaze za povezanost Trumpa i Kremlja

Moskva
Foto: Elmar Kremser/DPA/PIXSELL
18.01.2019.
u 18:10

Model poznat i pod imenom Nastja Ribka bavi se sex coachingom, a javnosti je postala poznata 2016. godine.

Bjeloruski model Anastazija Vašukevič deportirana je u četvrtak s Tajlanda nakon što je tamo provela 9 mjeseci u zatvoru zbog optužbi za zavjeru i prostituciju.

Bjeloruskinja tvrdi da ima zapise koji bacaju novo svjetlo na povezanost američkog predsjednika i ruskih vlasti. Optužbe na račun Trumpa već duže vrijeme dižu prašinu u američkoj javnosti.

Ona je imala rezerviran let za glavni bjeloruski grad Minsk, ali je zadržana u Moskvi s još troje putnika nakon što je odlučila promijeniti planove puta na Moskovskom aerodromu Šeremetjevo, rekao je njezin muž.

Policija je priopćila da je do zadržavanja došlo zbog optužbi za prostituciju.

Za sada nema nikakvih pravih dokaza koje dokazuju njezinu tezu o korelaciji ljudi zaduženih za Trumpovu kampanju za izbore i najviših dužnosnika Kremlja, a antikorupcijski aktivist Aleksej Navalni koji je već nekoliko puta završio u zatvoru upozoravao je na njezine Instagram video uratke koji uhićenu navodno pokazuje u društvu ruskog oligarha Olega Deripaska.

Njezino uhićenje posve je neočekivano, a uhićenom četvercu se sprema zatvorska kazna od 6 godina.

- To su glupe optužbe, bez temelja i objašnjenja - rekao je njezin muž Nikolaj Vašukevič koji nije među četvero pritvorenih.

Brutalan napad na gradonačelnika Gdanska

 

Ključne riječi

Komentara 3

VO
vorda400
19:38 18.01.2019.

Uhapšena zbog prostitucije u Tajlandu??? pa to ko da uhapsiš kakvog biskupa u Vatikanu jer je vjernik

PL
@ploto@
06:47 19.01.2019.

Uhapšena u Tajlandu ? To znači da je domaćim prostitutkama bila konkurencija.Glavno da je po zanimanju model,što često tepaju prostitutkama.

DE
deckoizkrnjaka
07:25 20.01.2019.

I poznavajuci zapadnu "demokraciju",sigurnoce vise zapad vjerovati prostitutki,nego Trumpu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije