Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U Meksiku ubijen "Boss nad bossovima"

Arturo Beltran Leyva
AFP PHOTO
17.12.2009.
u 08:51

Pripadnici meksičkih pomorskih snaga ubili su vođu narkobande Artura Beltrana Leyvu u luksuznom stambenom kompleksu u gradu Karnavaki na jugu Meksika.

Pripadnici meksičkih snaga sigurnosti ubili su vođu narkobande Artura Beltrana Leyvu, jednog od najtraženijih krijumčara u Meksiku i SAD-u. Leyva, čiji je nadimak "Boss nad bossovima", ubili su pripadnici pomorskih snaga u luksuznom stambenom kompleksu u gradu Karnavaki na jugu Meksika.

Ubijeno je i šest njegovih tjelohranitelja.

U posljednje tri godine poginulo je više od 16.000 ljudi u nasilju povezanom sa švercom droge. Analitičari smatraju da je Leyvina smrt podstrek za predsjednika Felipea Kalderona, koji je odmah po stupanju na dužnost 2006. godine objavio rat narkokartelima.

Ključne riječi

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
09:51 17.12.2009.

U Meksiku ubijen \"Boss nad bossovima\", to se radi tako prakticira, kada se želi prikriti da na sudu ne pjeva koliko njih iz vlade sa njim skupa rade...

VE
veles
16:29 17.12.2009.

još jedno ubojstvo velikog borca za slobodu neće donijeti pobjedu u ratu protiv droga za američke ulizice...RIP Arturo, ući ćeš u legendu poput vječnog Pabla Escobara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije