Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednom dozom cijepljeno 45,15 posto ljudi

U Međimurju svakog radnog dana bez najave cijepljenje Pfizerom i AstraZenecom

Šibenik: Nastavljeno cijepljenje protiv covida-19 na Baldekinu
Dusko Jaramaz/PIXSELL
06.06.2021.
u 11:10

Masovna cijepljenja na tri standardna punkta obavit će se u srijedu i četvrtak u poslijepodnevnim satima te u subotu u prijepodnevnim satima za sve osobe koje su dobile ili će dobiti poziv za cijepljenje.

U Međimurskoj županiji cijepljene su ovog tjedna 5192 osobe, od kojih 1185 s prvom dozom, a 4007 s drugom. Do danas je s barem jednom dozom ukupno cijepljeno 39.646 osoba, odnosno 45,15 posto stanovništva starijeg od 18 godina.

Masovna cijepljenja na tri standardna punkta obavit će se u srijedu i četvrtak u poslijepodnevnim satima te u subotu u prijepodnevnim satima za sve osobe koje su dobile ili će dobiti poziv za cijepljenje. Svi oni koji se žele cijepiti, a nisu prijavljeni putem platforme ili još uvijek nisu dobili poziv za cijepljenje, moći će se cijepiti svaki radni dan od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 13 do 18 sati u trijažnoj garaži Županijske bolnice Čakovec cjepivom Pfizera ili AstraZenece.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije