Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kerumov način

'U mandatu sam napravio dva sina. To nije uspio nitko prije mene'

zeljko kerum,motor,portal (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
29.04.2013.
u 14:37

Zaboravio je reći najvažniju stvar koju sam napravio u svom mandatu. To su dva sina. Bog im dao zdravlje! Ni jedan gradonačelnik to nije uspio učiniti, istaknuo je Kerum koji se, u svom stilu, još jednom pohvalio vlastitim dostignućima.

Najvećim uspjehom u svom gradonačelničkom mandatu Željko Kerum smatra činjenicu da je napravio dva sina. Istaknuo je to na prijamu za dobitnike Nagrada Grada Splita, prenosi Dalmacija News.

Primajući nagradu koju je dobio za životno djelo za izniman doprinos razvoju i promicanju ugleda grada, a posebno njegove povijesti i kulture, Gerard Denegri prisjetio se kako je u 20 godina rada u Banovini služio osmorici gradonačelnika ali, istaknuo je, Kerum je imao dvoje zamjenika koji su bili savršene osobe za ono što protokol traži od čelnih ljudi Grada.

– Bilo bi dobro da je služio petoricu gradonačelnika u 20 godina jer mandat traje četiri godine, a to što je služio osmorici pokazuje da je bilo nereda. Služio je onako kako je služio i zato je dobio nagradu. Zaboravio je reći najvažniju stvar koju sam napravio u svom mandatu. To su dva sina. Bog im dao zdravlje! Ni jedan gradonačelnik to nije uspio učiniti – istaknuo je ponosni otac Kerum koji se, u svom stilu, još jednom pohvalio vlastitim dostignućima.

– Ovo je dobra izjava, trebao sam je ostaviti za teatar. Sad sam je potrošio, al' ne mogu dobre stvari dva puta ponavljati – našalio se gradonačelnik koji se i osvrnuo na prekršajnu prijavu koja je protiv njega podnesena jer je na defileu Zapadnom obalom upravljao motociklom bez vozačke dozvole i pri tome nije nosio kacigu. Tvrdi da je još nije dobio te da nije siguran ni da ima dozvolu za A kategoriju.

 – Trebao bih vidjeti u vozačkoj. Znam da imam puno kategorija, ali ne znam imam li baš tu. Imam ih sigurno tri, sad jesam li krenuo od B do E ili od A do C, nisam baš siguran – izjavio je.

>>Kerum vozio motor bez kacige i dozvole – policija ga prijavila!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije