Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

U Lici poginuo otac petero djece: Oduzeli mu vozačku zbog prometne sa smrtnim ishodom

Prometna nesreća kod Sinja
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
15.09.2019.
u 18:49

Poginulom vozaču oduzeta je vozačka dozvola zbog ranijih prometnih prekršaja te izazivanje prometne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula.

U naselju Brezovo Polje u 4:15 došlo je do teške prometne nesreće. Zbog neprilagođene brzine automobil ogulinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnji vozač iz smjera Smiljana sletio je s ceste pri čemu je došlo do višestrukih prevrtanja vozila, piše Novi list. 

Vozač je zbog zadobivenih ozljeda poginuo, dok je njegova 33-godišnja suputnica hitno prevezena u Opću bolnicu Gospić zbog ozljeda opasnih po život. Ozlijeđena suputnica je njegova supruga s kojom ima petero male djece. 

Poginulom vozaču oduzeta je vozačka dozvola zbog ranijih prometnih prekršaja te izazivanje prometne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula.  

Komentara 35

IH
iron.hide.54966
19:09 15.09.2019.

Kad mu zakon nije uspio stati na kraj on je to sam učinio.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
19:21 15.09.2019.

Oduzmeš mu vozačku a on opet po starom...sreća da nije još nekog ubio

Avatar Zvjerinjak1
Zvjerinjak1
19:37 15.09.2019.

Ajmo optužiti neku liječnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije