Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća
Povratak na članak

U lančanom sudaru poginuo 38-godišnjak, još petero ozlijeđeno

Cesta između Gračaca i Udbine zatvorena je za sav promet

Komentari 2

SR
sta_reci
20:54 22.01.2011.

Ode covjek u najboljim zivotnim godinama. Odlaze nam mladi, majke, djeca, gine se u tom prometu k\'o na ratistu. Pretuzno mi je to i citati, pa ljudi pamet u glavu, oprez u voznji, nikom se tolko ne zuri da izgubi glavu ili ostane bogalj. Obitelji najiskrenije saucesce.

VL
DU
Deleted user
10:42 23.01.2011.

prošao sam u petak tom cestom, nigdje ralice/2 su pile kavu u KORENICI-zna se gdje/ a 5 ralica na cesti Karlovac-Zagreb/samo nema snijega/. Nemam ništa protiv tih ralica ali tamo gdje je najžešče nije ih bilo a postavljam pitanje zašto..... Ovako zahvaljujem dragom BOGU da smo ostali živi i sretno došli...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.