Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

U lančanom sudaru poginuo 38-godišnjak, još petero ozlijeđeno

nesreća (1)
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/4
Autori: ivi/VLM, fš/VLM
22.01.2011.
u 10:17

Cesta između Gračaca i Udbine zatvorena je za sav promet

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na državnoj cesti D1 između Gračaca i Udbine u subotu ujutro u 9.37 sati smrtno je stradao 38-godišnjak iz Makarske, vozač osobnog vozila.

Policija je izvjestila da je došlo do lančanog sudara čak pet automobila i to u vrijeme dok je u na tom dijelu ličke magistrale bila sniježna vijavica, a što bi mogao biti jedan od razloga lančanog sudara. Iz policije doznajemo da su se dogodila dva frontalna sudara u kratkom vremenu i da je potom naletjelo i peto vozilo.

U prometnoj nesreći sudjelovala su četiri osobna vozila i jedno kombi vozilo i to s područja Makarske, Splita, Rijeke, Zagreba i Bjelovara. Policija je izvjestila i o pet ozlijeđenih u sudaru, a kako doznajemo četvero ih je hospitalizirano.

Troje ozlijeđenih je, kako su nam potvrdili u PU Zadarskoj, preveženo u bolnicu u Gospić.Kako nam je potvrdio dr. Čedomil Vuković s odjela kirurgije, radi se o tri ženske osobe od kojih su dvije teže, a jedna lakše ozlijeđena. Niti jedna nije u životnoj opasnosti, a radi se o ozlijedama prijelom noge i prsnog koša. Osim njih, 41-godišnjakinja s teškim ozlijedama je prevezena u Opću bolnicu Zadar

Ključne riječi

Komentara 2

SR
sta_reci
20:54 22.01.2011.

Ode covjek u najboljim zivotnim godinama. Odlaze nam mladi, majke, djeca, gine se u tom prometu k\'o na ratistu. Pretuzno mi je to i citati, pa ljudi pamet u glavu, oprez u voznji, nikom se tolko ne zuri da izgubi glavu ili ostane bogalj. Obitelji najiskrenije saucesce.

DU
Deleted user
10:42 23.01.2011.

prošao sam u petak tom cestom, nigdje ralice/2 su pile kavu u KORENICI-zna se gdje/ a 5 ralica na cesti Karlovac-Zagreb/samo nema snijega/. Nemam ništa protiv tih ralica ali tamo gdje je najžešče nije ih bilo a postavljam pitanje zašto..... Ovako zahvaljujem dragom BOGU da smo ostali živi i sretno došli...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije