Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

U Kutini poginuo pješak, u Zadru auto oborio muškarca

arhiva VL
Željko Mršić/PIXSELL
24.11.2009.
u 18:05

Na Branimirovoj obali osobno je vozilo oborilo pješaka koji je potom prevezen u bolnicu. Nesreća se dogodila oko 17,15 sati kod kafe bara Maraschino.

Zadar - Danas oko 17,15 sati na Branimirovoj obali kod kafe bara Maraschino dogodila se prometna nesreća u kojoj je osobno vozilo oborilo pješaka.

Ozlijeđen je 75-godišnji muškarac koji je kolima hitne medicinske pomoći prevežen u zadarsku Opću bolnicu.

U PU zadarskoj kažu kako je 75-godišnjak prilikom obaranja zadobio prijelom noge i da se nalazi van životne opasnosti.

Policija će protiv 52-godišnjeg vozača automobila podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće sa ozlijeđenom osobom jer je oborio pješaka dok je prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu.

U Kutini poginuo pješak
Osobni automobil danas je u Gornjoj Gračenici naletio na 28-godišnjeg pješaka koji je na licu mjesta preminuo. Doznajemo da je vozač Tomislav T. u trenutku nesreće imao 1,51 promila alkohola u krvi. Poginuli pješak je Dragec Matijanec koji ima prebivalište u Kotoribi, a u Kutini je boravio neprijavljeno.

Ključne riječi

Komentara 3

MM
Mladen Miletić
10:11 25.11.2009.

silverback , boli me k. za ovaj ili onaj jezik. kaj misliš kako je to bitno i važno nekome malome u životu jel ga srusio ili nabio autom. chetnikovci su nam susjedi koji ce sutra doci u EU i seliti se gdje ce htijeti. Isto kako ce drugi otici tamo jel neznaju i ne zanimaju ih ustse ...

MM
Mladen Miletić
21:17 24.11.2009.

Praktički je grijeh oboga vozača isti kao da je pogazio čovjeka na nogostupu ili kao da vozi kroz crveno. Kada god se krečem po gradu, ako moram prelaziti cestu oprezan sam i apsolutno sam odgovoran. Ako je ispred pješački jaja imam zeleno negledam i idem kao da je normalni nogostup .. To je jasno nogostup ili prplaz za pješake.. Koju kaznu je vozač zaslužio neznam ali je sigurno za kazniti da se nauči za vjeke vjekova ..

DU
Deleted user
00:11 25.11.2009.

Jos se niste rjesili svih cheatnitkova kad jos uvijek pisete OBORITi (srpski) umjesto SRUSITI kako se govori u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije