Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA DROGA

U kući uzgajao stabljike marihuane visoke do 1,5 metar

Foto: PU zagrebačka
1/6
26.02.2021.
u 13:42

Kako je priopćila zagrebačka policija, namjera mu je bila da proizvodi i preprodaje marihuanu, za što si je, kažu u policiji, stvorio i uvjete.

Muškarac (39) sumnjiči se za zloporabu droga. Kako je priopćila zagrebačka policija, namjera mu je bila da proizvodi i preprodaje marihuanu, za što si je, kažu u policiji, stvorio i uvjete.

U točno neutvrđenom vremenu je u  obiteljskoj kući u Plešivici,  napravio pravi mali laboratorij u kojem je stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja. U policiji kažu da je sadio marihuanu  koju je po sazrijevanju sušio, usitnjavao, prerađivao i prepakiravao, nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao.

1/6

Pretragom kuće u Plešivici pronađene su dvadeset i dvije stabljike marihuane visine od 100 do 150 cm, jedna  sasušena stabljika marihuane   i 18,5 grama marihuane pakirane u jednoj plastičnoj vrećici. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 39-godišnjak je kazneno prijavljen.

Ključne riječi

Komentara 3

MX
Mister X
21:03 26.02.2021.

Zar je moguće u slobodi i demokraciji da nemožeš ne smiješ da uzgajaš Bio biljku za svoje potrebe. ? Netko je bio jako ljubomoran a i kako mi izugleda dali postoji jedan Hrvat da nebi bio žvizdać čim se ukažekaže prilika ? U drugim državama se dobivaju velike nagrade za to ovdje to nije ni potrebno .

DJ
djek
15:11 26.02.2021.

Jako lijepo uspijevju,,lepe su,,.

OB
Oblivion
14:38 26.02.2021.

Čovječe, bolje da si ubio par bitanga, dobio bi manje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije