Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lipički Rambo

U kući skrivao tri puške, šest pištolja, eksploziv i veću količinu streljiva

PU požeško-slavonska
03.03.2021.
u 09:08

Protiv 26-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zloporabe droga.

Policijski službenici PU požeško-slavonske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Lipika kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo nedopuštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te prekršaj iz Zakona o suzbijanju zloporabe droga.

Naime, u utorak 2. ožujka na temelju naloga Županijskog suda u Bjelovaru pretražena je obiteljska kuća na području Lipika u kojoj živi 26-godišnjak te je pronađena puška, automatska puška, ručno rađena puška, šest pištolja, kućište mine, trotilski metak 500 g (eksploziv), dvije detonatorske kapisle, dva sporogoreća štapina, dvije inicijalne kapisle ručnih bombi, 1335 komada streljiva i lovačkih patrona raznih kalibara te više komada raznih dijelova oružja.

Također je pronađena manja količina cannabis marihuane. Protiv 26-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zloporabe droga.

Ključne riječi

Komentara 11

DI
Dino123
17:27 03.03.2021.

Nije mu starome sve na traktor stalo.

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
17:23 03.03.2021.

Lipički Rambo i zena mu lipička!

LA
lajh1985
16:54 03.03.2021.

Jel su nasli digitalnu vagicu?:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije